ISTRAŽI

Opatija - oaza zdravlja i wellnessa

Odlučite se za zdrav život i prepustite se osvježavajućem wellness & spa doživljaju koji možete dobiti u brojnim vrhunskim objektima diljem Opatije.

Prikaži više
Prikaži manje

Opatija je grad kojeg mnogi posjećuju zbog njene opuštajuće atmosfere i brojnih wellness centara koji pružaju autentični antistres doživljaj. Ako se želite odmoriti od svakodnevnih briga, Opatija će vam pružiti preporod za duh i tijelo.

Znate li da je Opatija 1889. godine službeno proglašena lječilištem za tadašnju aristokraciju i uglednike te je bila prvo lječilište na cijelom Jadranu? Danas možemo reći da je Opatija jedna od najpopularnijih wellness destinacija i destinacija zdravstvenog turizma u Hrvatskoj i šire.

Nakon hladne zime, u ožujku, Opatija postaje nezaobilazan raj za ljubitelje wellnessa jer tada kreće tradicionalna manifestacija "Opatija - Oaza zdravlja i wellnessa”. Čudotvorne masaže, njega lica i tijela, opuštajuće kupke, saune i smirujuća aromaterapija tu su da vam vrate potrebnu energiju. Dnevne ponude, vikend odmori i personalizirani paketi razmazit će vas bez obzira na duljinu vašeg boravka. 

Stoljetna tradicija zdravstvenog turizma u Opatiji danas je obogaćena suvremenim zdravstvenim ustanovama i vrhunski opremljenim wellness centrima koji nude potpunu relaksaciju i idealno su mjesto za rješavanje zdravstvenih tegoba. Pomladite duh i tijelo kroz fizičku aktivnost, ali i opuštanje uz masaže, tretmane uljepšavanja, medicinske tretmane i tradiciju istočnjačke medicine, a sve kroz jedinstvenu promotivnu ponudu, posebne popuste i promotivne wellness paket aranžmane.

Posebne ponude

Ožujak oaza wellnessa

SPA OAZA

SPA OAZA

Vrijedi od 01.03
Vrijedi do 31.03
DVIJE NOĆI 1.500,00 PO OSOBI

LUXURY ESCAPE, ponuda na bazi dvije noći

- piće dobrodošlice
- 2 noćenja s doručkom u standardnoj sobi s pogledom na more
- polupansion 
- bežični pristup internetu
- masaža po izboru, 20 minuta
- 2h korištenja saune (turske i finske) 
- neograničeno korištenje bazena

Cijena: 1.600,00 kn / dvije noći / po osobi

opširnije
LUXURY ESCAPE

LUXURY ESCAPE

Vrijedi od 01.03
Vrijedi do 31.03
DVIJE NOĆI 1.600,00 PO OSOBI

Ponuda uključuje:

DETOX - cleansing / 90 min
Otklanja celulit i nepravilnosti, potiče izlučivanje tvari i rad limfnog sustava u kombinaciji s detox masažom i body wrapom
Cijena: 500 Kn

______________________

Pedikura / 60 min
Njega nogu s lakiranjem noktiju
Cijena: 150 Kn

opširnije
SPA & BEAUTY LAURUS

SPA & BEAUTY LAURUS

Vrijedi od 01.03
Vrijedi do 31.03
TRETMANI VEĆ OD 150 KN  

BIO LIFTING / 60 min
Prirodno otklanja umor i znakove preuranjenog starenja na zreloj koži te regenerira i hrani, vraća punoću i elastičnost koristeći masažu svježim listom aloe u kombinaciji s visokokvalitetnim uljima
Cijena: 500 Kn

____________________

LOVE YOUR AGE / 90 min
Namijenjen zreloj koži, potiče obnovu kože, intenzivno je hrani,
koža postaje elastična i zategnuta koristeći piling s algama, masažu obogaćenu obnavljajućim uljima, balzamima i kremama, te svježim listom i sokom aloe i za kraj hranjivim body wrapom
Cijena: 700 Kn

opširnije
SPA NAVIS

SPA NAVIS

Vrijedi od 01.03
Vrijedi do 31.03
TRETMANI VEĆ OD 500 Kn  

Jeste li se zapitali zašto vam se učestalo ponavljaju određene situacije u životu, bilo da je riječ o odnosu s drugim ljudima, situacijama, zdravlju? Kako to da se trudite iz petnih žila promijeniti okolnosti, a opet vam se čini da se samo vrtite u krug i zašto reagirate upravo na ovaj a ne neki drugi način? Odgovor leži u Vašoj podsvjesti, odnosno sva Vaša iskustva, vjerovanja, uspomene, traume, sve ono lijepo i ružno...sve je to trajno pohranjeno u Vašem biopolju. Cilj savjetovanja je odrediti vezu zmeđu unutrašnjeg stanja duše čovjeka i njegove sudbine i zdravlja.

opširnije
Individualno savjetovanje

Individualno savjetovanje

Vrijedi od 01.03
Vrijedi do 31.03
1+1 GRATIS! 400 kn Ožujak - promo