CRO Race 2023, 3. etapa: Otočac-Opatija

Obavijest o zatvaranju prometnica tijekom međunarodne biciklističke utrke CRO Race 2023

Povodom održavanja 8. izdanja međunarodne biciklističke utrke CRO Race od 26.09. do 01.10., Opatija je domaćin cilja 3. etape utrke koja se održava 28. rujna. Za vrijeme trajanja utrke na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

Na području Grada Opatije radi nesmetanog održavanja utrke i realizacije ceremonije proglašenja, na snazi će biti posebna prometna regulacija i način korištenja javnih površina kako slijedi:
  • zabrana parkiranja na Ulici m. Tita od Hotela Milenij do Thalassotherapije 27.09. od 19:00 sati do 28.09. do 18:00 sati.
  • ograničenje prometa na dionici Maršala Tita (od Slatine prema Voloskom) – Rikarda Katalinića Jeretova – I. M. Ronjgova – Dr. Ivana Poščića – Nova cesta – Velog Jože 28.09. od 15:00 do 18:00 sati, uz ručnu regulaciju uz pomoć službenika MUP-a u vremenu od 16:00 do 17:15 sati.

Na šetnici Slatina 28. 09. od 12:00 sati odvijat će se prigodni program otvoren za javnost uz praćenje utrke uživo, te četvrto izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race koja se organizira s ciljem poticanja što više djece na rekreaciju i sport te stvaranja svijesti o pozitivnim učincima na zdravlje koje kretanje biciklom donosi društvu i pojedincima.  

Informacije o privremenoj regulaciji prometa za vrijeme održavanja utrke CRO Race možete pronaći i na stranicama utrke, gdje možete pronaći i detaljan pregled etape. 

2024. Turistična skupnost mesta Opatije. Vse pravice pridržane.

Web design by iDEA studio