Gastro odmor u Opatiji

Opatija je kulinarski dragulj svoga podneblja.

Izleti
Gastro odmor u Opatiji

Brojni restorani nude zanimljive recepte sa svježim namirnicama, a redovito se održavaju i brojni festivali u čast slasnim delicijama i kvalitetnoj hrani. U Opatiji su se smjestili neki od najboljih restorana u Hrvatskoj. Vrhunski restorani i tradicionalne konobe koji nude uvijek svježe autohtone namirnice i bogate vinske liste upotpunjuju doživljaj ovog prekrasnog grada svim posjetiteljima.

Gastro ponuda

Svježe autohtone namirnice kao što su divlje šparuge, kvarnerski škampi ili tartufi u kuhinjama su chefova Opatijske rivijere pretvorene u prava umjetnička djela, nježnih i uzbudljivih okusa koji nikad neće izblijediti iz sjećanja gostiju.

Vološćansko gastro putovanje

Volite li ribu i plodove mora, Volosko je idealna destinacija za vas. Staro ribarsko mjesto, vjekovima vezano uz more, transformiralo se u jednu od najuzbudljivijih gastronomskih scena u Hrvatskoj, poznatu upravo po fantastičnoj pripremi ribljih jela. Vrhunski restorani i autentične konobe smještene su na svega nekoliko koraka od „mandraća“, lučice u koju u zoru stižu brodovi ribara s noćnim ulovom što će se kroz par sati naći na meniju. Tom putu od morskih valova do stola moći ćete i sami posvjedočiti...

Okusi zaleđe Opatije

Ako je Opatija – Kraljica Jadrana, onda su gradići i sela u njenom zaleđu dragulji u njenoj kruni. Doživljaj izvornog Mediterana i stoljetne tradicije, prirodnih ljepota što već tisućama godina osvjajaju posjetitelje, gastronomije koja počiva na lokalnim namirnicama i „malim tajnama“ što se prenose s baka na unuke u jedinstvenom spoju poznatih turističkih rivijera i njihovog još „neotkrivenog“ ruralnog zaleđa – sve to pruža Feel & Taste Opatijske rivijere.