Vjenčanje u Opatiji

Za savršeno vjenčanje izaberite Opatiju - grad koji nosi titulu jednog od najromantičnijih gradova u Europi.

Prikaži više
Prikaži manje

Priča o vjenčanjima u Opatiji je priča o romantičnoj destinaciji koja svojom bogatom poviješću i arhitektonskim ljepotama ostaje duboko u sjećanju.

Opatiju su stvarali carski i kraljevski dostojanstvenici, gospoda, umjetnici i intelektualci iz cijele Europe koji su našli ljepotu i mir podno obronaka Učke, u bogatoj raskoši mediteranskog raslinja. 
 

Predivne, elegantne i raskošne balske dvorane, čarobne vile uz najljepšu šetnicu u Europi s predivnim pogledom na bistro plavo more ostavljaju bez daha sve mladence koji su se odlučili vjenčati u ovoj oazi beskrajne ljepote. 

Čari ljubavi u Opatiji upoznale su mnoge slavne osobe, a kao i nekad i danas romantični duh prožima svaki kutak. Tajne brojnih mladenaca koji su izabrali Opatiju čuvaju šetnice uz more, vrtovi vila, staze u parku, prekrasno bistro more, koji osluškuju nježne riječi ljubavi, čuvaju tajne i obećanja, dočekuju zaljubljene i one koji su svoje zavjete predali jedno drugom u ovom divnom okruženju.

Doživite i vi svoju priču jer ima li što ljepše i svečanije nego započeti svoje prve zajedničke korake u kraljici Jadrana, Opatiji. 

Izaberete li pak jednu od nezaboravnih opatijskih terasa za ceremoniju ili svečanu večeru uživanje je za vas i vaše goste jedinstveno i nezaboravno..

Ima li ljepših scenografija od predivnih parkova s obiljem mirisnog cvijeća i bujnog zelenila, skladne pejzažne arhitekture, vila i hotela u okruženju prekasnih šetnica i šuma morskih valova?

Bogata povijest Opatije, znamenite ličnosti, predivni parkovi i šetnice, zanimljive priče o Angiolini, Isadori, Argonautima, Sissy,  Lungomaru, kameliji, lovoru….. toliki niz zanimljivih tema koje mogu inspirirati vašu maštu i utkati se u vaše nezaboravno vjenčanje.

Vjenčanja u Opatiji su vjenčanja za pamćenje, vesela, posebna, drugačija i nadasve jedinstvena.

Za savršeno vjenčanje izaberite Opatiju – grad koji nosi titulu jednog od najromantičnijih gradova u Europi.