Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa 5

Bezvremenska elegancija & ekskluzivna privatnost

Hoteli
Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa 5

Istražite čari Opatijske Rivijere u beskompromisnom komforu i luksuzu hotela Ikador.

Smješten u srcu Opatijske Rivijere, nedaleko čuvene Opatije, Ikador je mjesto plemenitog sklada i beskompromisnog luksuza. Prepustite se odmoru u visokom stilu orkestriranom našom besprijekornom personaliziranom uslugom. Naš Maestro, hotelski experience manager pobrinuti će se o svakom aspektu vašeg boravka, kreirajući nezaboravna iskustva boravka u hotelu Ikador. Sofisticiran i luksuzan dizajn interijera, suvremena arhitektura, bogati mediteranski park hotela i mnoštvo sadržaja učiniti će Ikador omiljenim utočištem suvremenih hedonista.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa sa svojih 9 prostranih soba te 7 luksuznih suiteva, nudi i mnoštvo sadržaja i usluga u pomno kreiranoj paleti okusa, mirisa, osjećaja i doživljaja. Predsjednički suite hotela prostire se na privatnom penthouse katu hotela te nudi ekstravagantnih 240 kvadrata besprijekornog komfora interijera i panoramske terase. Restoran Nobilion mjesto je istinskog hedonizma posvećenog mediteranskoj kuhinji temeljenoj na vrhunskim lokalnim i autohtonim namirnicama i vrhunskim vinima. Idealno mjesto za prepuštanje potpunom skladu uma, duha i tijela naš je Ikalia Spa centar, prostor kreiran za potpuno uživanje i relaksaciju uz luksuzne programe i tretmane te vrhunsku opremu i bogate sadržaje. Hotel također nudi i vanjski bazen sa grijanom morskom vodom, privatnu plažu sa dokom za privez brodova (drop off), besplatnu garažu za goste hotela, punionicu za električne automobile, smart mini golf igralište, boćalište, uslugu transfera, kao i najma privatnog Riva glisera.

Ponos hotela je svakako je Riva Lounge, prestižni koncept čuvenog talijanskog branda brodova Riva, koji obuhvaća Riva Lounge bazenski prostor uređen u stilu i duhu Riva jahti, Riva Privee – privatan chefov prostor u Nobilionu posvećen Rivinom dizajnu, te vlastiti Riva Aquariva Super gliser kojim gosti mogu istražiti kvarnerski zaljev i otoke.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa član je prestižne asocijacije Leading Hotels of the World,Virtuoso, Traveller Made.

  • Balkon
  • Dvorana za sastanke
  • Parking
  • Wellness
  • Bazen
16