Istražite Feel&Taste ponudu opatijskog zaleđa

Izleti
Istražite Feel&Taste ponudu opatijskog zaleđa

Doživljaj izvornog Mediterana i stoljetne tradicije, prirodnih ljepota što već tisućama godina osvjajaju posjetitelje, gastronomije koja počiva na lokalnim namirnicama i „malim tajnama“ što se prenose s baka na unuke u jedinstvenom spoju poznatih turističkih rivijera i njihovog još „neotkrivenog“ ruralnog zaleđa – sve to pruža Feel & Taste Opatijske rivijere.

Feel&Taste

Svega dvadesetak minuta potrebno je da se od kristalno čistog mora stigne do 1400 metara visokog planinskog vrhunca s kojeg odličan pogled na Kvarnerski zaljev i Istru i otkrije fascinantan svijet opatijskog zaleđa. Uz planinu premreženu šumskim šetnicama, planinarskim stazama i penjačkim usponima, oduševit će vas i autohtona ponuda lokalnih seoskih gospodarstava, srednjovjekovne zidine Veprinca, guste šume maruna, autohtone sorte kestena poznate po svom specifičnom okusu, izvrsna domaća vina i maslinova ulja...

Opatija nudi neizmjerno bogatstvo koje možete doživjeti, isprobati, kušati i upoznati. Vrijeme je da krenete u istraživanje!