MAROTTI WATERSPORT CENTER

Sport i rekreacija

ZAŠTO VOLOSKO?

RAJ ZA WINDSURFING
Sa više od 250 vjetrovitih dana godišnje, Volosko je jedan od najboljih ‘windsurf spotova’ u Hrvatskoj! Sjeverni vjetar tramontana, jačine od 13 do 25 čvorova, idealan je za windsurf, windfoil, kiteboard ili wingfoil! Ovo čarobno mjesto je prikladno za svačiji level, od potpunih početnika do naprednih ‘surfera’.

DOM SVJETSKOG PRVAKA
Zbog idealnih uvjeta, ovo mjesto je dom Enrica Marottija, dvostrukog prvaka u windsurfingu!

MNOGO AKTIVNOSTI
Osim sportova povezanih sa vjetrom, nudimo i široki spektar zabavnih vodenih sportova. Oni željni adrenalina mogu probati tube za vuču, kneeboarding ili banane, oni željni novih iskustava možda će radije probati električni foil ili jetsurf, dok će neki uživati u SUP-anju, kayakarenju ili odmoru na plaži. U svakom slučaju, putujete li sami ili sa obitelji, zabava je osigurana!

PREKRASNA PRIRODA
Ljeto u Hrvatskoj je sunčano i toplo! Priroda je predivna te uvijek možete posjetiti Opatiju, kraljicu turizma, koja je udaljena samo jednu "lungomare" šetnju od Voloskog, obližnje otoke, park prirode Učku ili uživati u gastro ponudi u prekrasnom Voloskom!

AKTIVNOSTI

WINDSURF | WING FOIL | ELECTRO-FOIL | JET SURF | AQUAPARK | TOWABLES | SUP

Aktivnosti su:
ZA SVE UZRASTE I LEVEL ZNANJA
Minimalna dobna granica – 7 godina, level znanja – od potpunih početnika do naprednih
SIGURNE
UZ STRUČNO VODSTVO

KAKO SU ORGANIZIRANI NAŠI TEČAJEVI:
-na hrvatskom, engleskom, njemačkom ili slovenskom
-teorija na plaži i ‘windsurf’ simulatoru
-praktični dio na moru sa instruktorom
-pomoć i podrška sa gumenjakom
-uključena je sva oprema
-uključena je sigurnosna oprema
-fotografije (po želji)

1. WINDSURF
tečajevi i najam

Volosko je jedno od najboljih mjesta za windsurf i wingfoil u Hrvatskoj prikladan za sve razine znanja! Imamo najbolji trenerski tim koji će organizirati tečaj prema vašim potrebama i vještinama kako biste maksimalno napredovali i uživali na moru!

TEČAJEVI:
WINDSURFING
1 dan (2h)
2 dana (2X2h)
4 dana (4x2h)
WINDSURF FOIL
1 dan (2h)
NAJAM:
Naši paketi za najam opreme uključuju svu potrebnu opremu - dasku, jedro i neoprensko odijelo, a dostupne su jednodnevne ili višednevne opcije najma.
Ako imate malo iskustva, ovo je odličan način da iskusite uzbuđenje jedrenja na dasci u Voloskom.

2. WING FOIL
tečajevi i najam

Wingfoiling je novi i uzbudljiv vodeni sport koji kombinira klizanje kroz vodu sa slobodom leta. Naši iskusni instruktori naučiti će vas svemu što trebate znati kako biste se počeli baviti ovim uzbudljivim sportom.

TEČAJEVI:
1 dan (2h)
2 dana (2X2h)
4 dana (4X2h)
NAJAM:
Ako već imate iskustva s wingfoilingom ili ako ste završili jedan od naših tečajeva, možete unajmiti našu visokokvalitetnu opremu za wingfoiling i istražiti prekrasno more oko našeg centra.


3. ELECTRO FOIL
tečajevi i najam

E-foil surfanje je potpuno novi vodeni sport koji kombinira surfanje i foliranje! Najbolja stvar je, zbog električnog motora to možete učiniti bilo gdje i bilo kada! Tih je, uglađen i tako zabavan! Prikladno za svaku razinu.

TEČAJEVI:
-trajanje: 30’
-lekcije na plaži in a moru sa instruktorom
-sigurnosna oprema je uključena
-pratnja gumenjakom je uključena
NAJAM:
-trajanje: 30’
-sigurnosna oprema je uključena

4. JET SURF
tečajevi i najam

Ove inovativne i motorizirane dasake za surfanje osvajaju svijet vodenih sportova. Uz iznajmljivanje JetSurfa, možete iskusiti uzbuđenje surfanja kao nikada prije.

TEČAJEVI:
-trajanje: 30’
-lekcije na plaži in a moru sa instruktorom
-sigurnosna oprema je uključena
-pratnja gumenjakom je uključena

NAJAM:
-
trajanje: 30’
-sigurnosna oprema je uključena

5. TUBE ZA VUČI I KNEEBOARDING

Iskusite uzbuđenje brzine i poskakivanja na vodi. Možete se voziti sami ili s prijateljima i obitelji, izvoditi trikove ili se samo opustiti i uživati ​​u vožnji. Naše tube za vuču i kneeboardiong oprema je dobro održavana i izrađena od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurali vašu sigurnost i užitak.

6. SUP

SUP TOUR
Volosko-Opatija

Ako tražite jedinstven i uzbudljiv način za istraživanje prekrasnog Jadranskog mora, naša SUP tura od Voloskog do Opatije savršena je avantura za vas. Uz naše iskusne vodiče, kvalitetnu opremu i krajolik koji oduzima dah, doživjeti ćete nezaboravno iskustvo istraživanja mora.

Trajanje: 2h
Dostupno tokom cijelog dana.
Minimalni broj sudionika: 3

SUP YOGA

Ako tražite zabavan i uzbudljiv način istraživanja mora, isprobajte SUP yogu. Ovaj popularni sport na vodi spaja uzbuđenje surfanja sa mirnim treningom yoge, omogućujući vam da istražite ljepotu vode na jedinstven način.

Trajanje: 1h
Dostupno tokom cijelog dana.
Minimalni broj sudionika: 3

SUP NAJAM
Ako tražite zabavan i uzbudljiv način istraživanja mora i prirode, isprobajte naše opcije najma daski za veslanje (SUP).