Novi režim rada TZ grada Opatija

Novi režim rada TZ grada Opatija

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA OPATIJA
TURISTIČKI INFORMATIVNI CENTAR
UL. M. TITA 128 / V.NAZORA 3, 51410 OPATIJA
Tel: 00 385 51 271 310 / 00 385 51 271 710
Email: tic@visitopatija.com / info@visitopatija.com
www.visitOpatija.com

Zbog posebnih mjera zaštite od širenja epidemije koronavirusa, kao i preporuka Stožera civilne zaštite, s ciljem očuvanja zdravlja naših građana, turističkih djelatnika i opatijskih gostiju Turistička zajednica grada Opatije uvela je prilagođeni režim rada za naredno razdoblje.

Turistički informativni centar (TIC) na Slatini i Turistički ured u zgradi Zore do daljnjeg su zatvoreni za sve stranke. No, i dalje smo na usluzi svim iznajmljivačima, hotelijerima, ugostiteljima i drugim turističkim djelatnicima, kao i svim sadašnjim i budućim gostima Opatije putem dežurnog broja telefona 051 271 710 i e-mail adresa:  tic@visitopatija.com i info@visitopatija.com.

Do daljnjeg su nažalost obustavljene sve marketinške i promotivne aktivnosti, kao i planirane manifestacije u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije. Iznimka je on-line izazov „Zdrav život postaje navika“ koji smo realizirali u suradnji s poznatim trenerom Marijom Mlinarićem, a koji je iznimno koristan i u podizanju imuniteta nizom treninga, planova prehrane i savjeta objavljenih na Facebook stranici Marija Mlinarića. Naime, u situaciji kada zbog globalne pandemije svima prijeti mogućnost izolacije ponudili smo rješenje kako i u ovim uvjetima aktivno voditi računa o svom zdravlju i provoditi fizičku aktivnost. 

Čitav svijet, pa tako i Hrvatska, ujedinio se u borbi protiv opasne pandemije, od koje su najviše na udaru oni najslabiji članovi našeg društva – starije osobe te ljudi smanjenog imuniteta. Zbog očuvanja njihovih života, kao i zaustavljanja širenja zaraze virusom COVID-19, ograničene su i brojne gospodarske aktivnosti, pri čemu je najosjetljiviji upravo turistički sektor. 

Pred nama su, svakako, zahtjevna vremena. Međutim, moramo imati na umu da se pridržavanjem uputa epidemiologa omogućuje najbrži i najbezbolniji uspjeh ove borbe, koji će omogućiti i čim raniju uspostavu normalnog života i oporavak gospodarstva. 

Stoga pozivamo sve naše turističke djelatnike, hotelijere, ugostitelje, iznajmljivače i građane da se pridržavaju preporuka nadležnih službi, da paze na svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih.