„Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ nastavlja se online

Zbog izvanredne situacije uzorkovane pojavom koronovirusa, a s ciljem povećanja mjera opreza za sve sudionike do daljnjega se odgađaju aktivnosti na otvorenom u sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“!

„Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ nastavlja se online

Zbog izvanredne situacije uzorkovane pojavom koronovirusa, a s ciljem povećanja mjera opreza za sve sudionike, u dogovoru sa suorganizatorima TZ grada Opatija do daljnjega odgađa aktivnosti na otvorenom u sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“. Odgađaju se planirane aktivne šetnje i nordijsko hodanje, noćna trail utrka „Carmen Sylva“ te  vježbanje nedjeljom na otvorenom s Marijem Mlinarićem.

U trenutku kada zbog globalne pandemije svima prijeti mogućnost izolacije nudimo rješenje kako i u ovim uvjetima aktivno voditi računa o svom zdravlju i provoditi fizičku aktivnost. Stoga ćemo dio aktivnosti iz projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ nastaviti on line iz Opatije, pa pozivamo svih da se priključe on line izazovu Marija Mlinarića „Zdrav život postaje navika“ (https://www.facebook.com/mlinaric.trening/?ref=bookmarks).

On line izazov, inicijalno je namijenjen onima koji se žele pokrenuti, skinuti kilograme, steći naviku tjelovježbe i poboljšati kvalitetu svog života, ali ga u ovom trenutku preporučujemo svima kao prevenciju zaštite od virusa kroz fizičku aktivnost i zdrave prehrambene navike koje je moguće odraditi i u najmanjem prostoru u svom domu. Svakodnevno, od 16. ožujka na Facebook stranici MARIO MLINARIĆ ćemo objavljivati besplatne treninge, planove prehrane, jelovnike, savjete te vas motivirati da niti u jednom trenutku ne odustanete jer zdravlje je uvijek na prvom mjestu. Izazov ljudima nudi mogućnost da svakoga dana naprave nešto za sebe i svoju obitelj, nauče kako da im zdrav način života prijeđe u naviku.