Osjetite čaroliju blagdana: Opatijski Advent unosi toplinu u svaki dom

Udaljenost nije prepreka za doživljaj prekrasne božićne atmosfere u Opatiji, jer Turistička zajednica grada Opatije svojom virtualnom kampanjom nastavlja doticati ljude diljem Hrvatske i svijeta.

Osjetite čaroliju blagdana: Opatijski Advent unosi toplinu u svaki dom

Blagdanska čarolija Najljepšeg Adventa uz more ove zime unosi toplinu u svaki dom. Udaljenost nije prepreka za doživljaj prekrasne božićne atmosfere u Opatiji, jer Turistička zajednica grada Opatije svojom virtualnom kampanjom nastavlja doticati ljude diljem Hrvatske i svijeta. Novi korak u toj kampanji objava je prigodne video-razglednice nazvane „Osjeti čaroliju“

Kako su poručili iz TZ grada Opatija, svatko zaslužuje osjetiti poruku nade i optimizma koju šalju kadrovi prekrasnog grada „odjevenog“ u raskošno blagdansko ruho, a video je zamišljen i kao čestitka svim vjernim i budućim gostima za nadolazeće blagdane.

Prizori bajkovitih parkova, raskošno uređenih trgova, ulica obasjanih stotinama tisuća lampica, romantičnih šetnica koji su opatijski Advent pretvorile u najljepšu priču ovogodišnjih blagdana sada i u novoj formi putuju do svakoga kome je potrebno malo božićne čarolije i topline. Može ih se doživjeti i u virtualnoj šetnji Najljepšim Adventom uz more.

- Pozivamo Vas da iz topline svoga doma osjetite čaroliju Opatije! Dragi prijatelji, naša razdvojenost je privremena, no Opatija je vječna. Uz dašak blagdanske čarolije, želimo Vam lijepe i ugodne blagdane, kazali su iz TZ grada Opatija.