Otvoren je Museum of Selfies and Memories Opatija

Museum of Selfies and Memories, muzej u kojem je fotografiranje i više nego dobrodošlo, otvorio je svoja vrata i u bajkovitoj Opatiji te poziva posjetitelje na stvaranje uspomena za cijeli život prekrasnim fotografijama uz garantiranu zabavu.

Otvoren je Museum of Selfies and Memories Opatija

Nakon Dubrovnika i Zagreba, Museum of Selfies and Memories otvorio je svoja vrata i u bajkovitoj Opatiji. U ovom je muzeju fotografiranje i više nego dobrodošlo, a posjetitelji su pozvani na stvaranje uspomena za cijeli život prekrasnim fotografijama uz garantiranu zabavu. Museum of Selfies and Memories Opatija ima i edukativnu notu pa se posjetitelji mogu fotografirati s osobama koje su stvarale povijest Opatije i pretvorile ju u biser Jadrana, poput carice Sissi, cara Franje Josipa I., skladatelja Mahlera te Isadore Duncan.

Predah od povijesti moguće je pronaći u „zabavnom“ dijelu muzeja gdje posjetitelji mogu uživati na najljepšoj plaži Kvarnera, zaplivati morskim plavetnilom, zaploviti ribarskim brodom i preobraziti se u leptira. Zabave ne nedostaje ni za one najmlađe.

Museum of Selfies and Memories Opatija, smjestio uz prekrasni park Angiolina u Angolina beach&bar-u na adresi Zert ulica 8.

Povodom otvaranja muzeja, ulaznice će se moći kupiti po promotivnoj cijeni od 5 eura. Rezervirajte svoj termin na selfiemuseumopatija.hr i stvorite nezaboravne uspomene.

Kontakt:
Karla Gashi
+385 99 277 1977
posjete@selfiemuseumzagreb.hr