Poziv izlagačima na Festival čokolade 2019.

Turistička zajednica grada Opatija ove godine organizira četrnaesto izdanje manifestacije „Festival čokolade“, koja će se održati u Opatiji u razdoblju od 06. do 08. prosinca 2019.g.

Poziv izlagačima na Festival čokolade 2019.

Dokumenti za preuzimanje

Prijavnica za sudjelovanje 2019

„Festival čokolade“ zamišljen je kao manifestacija izložbenog, prodajnog, degustacijskog, edukativnog i zabavnog karaktera. Ove godine sajam Čokoladna čarolija će se održati u Centru Gervais u Opatiji. Svaki proizvođač čokolade dobiti će izložbeni prostor namješten stolovima, natpisom i suknjicama za stolove, a koji će samostalno urediti i opremiti. Uz navedeni prostor svaki izlagač može donijeti max. 2 vodoravne rashladne vitrine koje će uklopiti u izložbeni prostor!

Sudjelovanje na manifestaciji „Festival čokolade“ iznosi 1.250,00 kn (1.000,00 kn + PDV), što uključuje trodnevno korištenje prostora. Ukoliko želite dupli prostor molim da to napomenete u prijavnici, a mogućnost dobivanja duplog prostora ćemo Vam potvrditi po primitku prijava svih zainteresiranih.

U manifestaciju će biti uključeni svi hotelijeri i ugostitelji iz Opatije sa svojim programima (paket aranžmani, wellness ponuda na bazi čokolade, prigodna ponuda u kavanama i restoranima i dr.), a posebni programi održat će se i u muzejskim prostorima.

Obrazac prijave možete pronaći na dnu stranice, te Vas molimo da ga što žurnije, a najkasnije do srijede, 02. listopada ispunjenog vratite, kako bismo manifestaciju što kvalitetnije organizirali te pravovremeno krenuli s promocijom manifestacije i svih sudionika iste. Napominjemo da je broj mjesta ograničen, pa će se ista dodjeljivati prema redoslijedu prijava.

Ljubazno molimo da posebnu pažnju posvetite poslovanju po zakonima i propisima Republike Hrvatske te da fiskalizirate sve račune izdane na Festivalu čokolade, a s obzirom na brojne inspekcijske nadzore.

Po primitku prijave dostavit ćemo Vam Ugovor te upute za plaćanje kotizacije za sudjelovanje.