Restoran Argonauti

À la carte restoran Amadria Park Hotela Milenij koji nudi gurmanska jela pripremljena od lokalnih namirnica te specijalitete od dnevno svježe ribe i škampa iz Kvarnerskog zaljeva

Restorani
Restoran Argonauti

Restoran petozvjezdanog hotela Milenij nudi doista uzvišeno gastronomsko iskustvo, koje će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. Meni uključuje specijalitete od dnevno svježe ribe i škampi iz Kvarnerskog zaljeva te delicije regije pripremljene od lokalnih namirnica poput domaće tjestenine s istarskim tartufom ili rijetko dostupna jela s mesom Boškarina, istarskog goveda. Vrhunska vinska karata broji stotinjak domaćih i stranih vina, a restoran se može pohvaliti i izvrsnim izborom jakih pića.

Gastronomski užitak prati i poseban ugođaj terase s fantastičnim pogledom na morske valove i obalno šetalište, smještene u raskošnom vrtu i pod stoljetnim arkadama povijesne vile hotela Milenij.

Specijaliteti: Jela od dnevno svježe ribe i škampi iz Kvarnerskog zaljeva, domaća tjestenina s tartufima, jela s mesom istarskog goveda.

0-24