Samdays VIP Edition Opatija 2018

Opatija VIP EDITION 2018. oživjet će nesvakidašnji opatijski glamur na lokacijama Milenij hotela, centra Gervais, parka Angiolina, Ljetne pozornice, Lida, cjelodnevnim događanjima Circus Night & Party, Wipe-out, Gala Night & Party te završnim misterioznim velikim  događanjem na  glavnom trgu u Rijeci.

Od 1. - 3. 11.2018. Opatija postaje centar događanja u turističkoj animaciji i po prvi puta domaćin jedinstvenog eventa SAMDAYS VIP EDITION 2018, a u sklopu kojeg će Opatiju posjetiti 650 animatora iz cijele Europe. Cilj događanja je razmjena znanja i iskustva iz područja turizma i animacije, a program vodi Juraj Kirchofer, koji je proglašen najboljim animatorom u Hrvatskoj na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma.

Organizator događanja je Samarcanda Hrvatska, agencija za turističku animaciju, a na događanje pozivaju, uz svoje animatore i njihove goste, sve turističke djelatnike ili one koji to žele postati.

Opatija VIP EDITION 2018. oživjet će nesvakidašnji opatijski glamur na lokacijama Milenij hotela, centra Gervais, parka Angiolina, Ljetne pozornice, Lida, cjelodnevnim događanjima Circus Night & Party, Wipe-out, Gala Night & Party te završnim misterioznim velikim  događanjem na  glavnom trgu u Rijeci. Ulaz na sva događanja je slobodan.

Cijelo događanje odvija se uz podršku HTZ-a, TZG Opatija i TZG Rijeka jer se radi o izvrsnoj prilici za promociju Hrvatske i Opatije kao VIP  destinacije.

Ljubazno Vas molimo da najavu događanja objavite u Vašem cjenjenom mediju te popratite samo događanje.
Detaljnije informacije o svim događanjima potražite na sljedećim linkovima:
https://samdaysenglish.wordpress.com/
https://croatia.hr/hr-HR/Aktivnosti-i-atrakcije/Dogadanja/NewEvents/samdays-vip-edition


Za dodatne informacije i izjave kontakt osoba: Antonija Mataković Grizila, projektni menadžer Samarcande, antonija.matakovic@samarcanda.hr, 091 246 88 81