Veprinac Ghost Tour

Zbog velikog interesa publike Veprinac Ghost Tour će se održati i u rujnu.

Veprinac Ghost Tour

U petak 23. rujna u 20h u Veprincu će otpočeti interpretacijska šetnja pod nazivom Veprinac Ghost Tour. Riječ je tematskom obilasku staroga grada, posvećenog narodnim vjerovanjima Istre i Kvarnera, koje se nakon svoje lipanjske premijere održava po treći put s obzirom na veliki odaziv zainteresirane publike.

Uz licenciranog turističkog vodiča koji će posjetitelje provesti gradom, kostimirani će glumci na raznim punktovima utjeloviti nadnaravna bića, kao što su štrige, kudlaci i more te će u interakciji s vodičem i publikom na jednu večer oživjeti magični svijet u koji su vjerovali naši stari.

Organizator događanja je Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front u suradnji s obrtom za interpretaciju baštine Terra Incognita. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da pridruže uzbudljivom noćnom obilasku Veprinca te urone u vrijeme kad je sve bilo moguće.

Broj posjetitelja je ograničen, stoga su obavezne prijave na mail info@terra-incognita.hr. Sudjelovanje u promotivnoj šetnji je besplatno, a namijenjena je publici starijoj od 12 godina. Program je razvijen uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice Grada Opatije, a njegov kontinuitet omogućilo je Gradsko vijeće Grada Opatije.

Više informacija na https://www.facebook.com/events/5238533382938999/