Zvijezda serije „CSI Miami“ Eva LaRue oduševljena Opatijom i Hrvatskom

Američka glumica i manekenka Eva LaRue, najpoznatija po ulozi u kultnoj kriminalističkoj seriji „CSI Miami“, posjetila je Opatiju. Tijekom trodnevnog boravka odsjela je u poznatom hotelu Bevanda i uživala u gastro delicijama njihovog restorana. Eva LaRue putuje Hrvatskom kao ambasadorica „Stories hotela“, branda jedinstvenih luksuznih hrvatskih hotela osmišljenog od strane Hrvatske gospodarske komore, a čiji je član i hotel Bevanda. U Opatiju je stigla iz Istre, a grad ju je odmah šarmirao i oduševio. 

- Oduševljena sam Opatijom, hotelom Bevanda, hrvatskim vinima i ljudima koji su izrazito susretljivi i simpatični. Ušla sam u sobu i ostala zapanjena prekrasnim pogledom na more i otoke. Hotel Bevanda je prekrasan, a njihov restoran je zaista pravo blago hrvatske gastronomije. Uživala sam u gastro specijalitetima poput sirovog škampa i posjetu bogatom vinskom podrumu restorana te u vrhunskim hrvatskim vinima – istaknula je ova izrazito simpatična i ugodna glumica. 
Ovo je već treći posjet Eve LaRue Hrvatskoj, ali prvi posjet Istri i Kvarneru. Tijekom putovanja posjetit će sedam vrhunskih hotela okupljenih pod brendom „Stories“. Posebno su je oduševili gastronomija i hrvatska vina kao i prirodne te kulturne ljepote Istre i Kvarnera. 

- Brand „Stories“ broji 17 luksuznih hotela Hrvatske, a projekt je realiziran pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore. Hotel Bevanda ponosan je član ovog brenda kroz koji postižemo veću prepoznatljivost i vidljivost na tržištu. Za promociju „Stories“ hotelskih objekata izabrana je ova vrlo komunikativna i susretljiva američka glumica. Upravo svojim objavama na društvenim mrežama, prvenstveno Instagramu, povećava prepoznatljivost našeg objekta, ali i cijele destinacije – rekla je Mercedes Serafimova, marketing menadžerica hotela Bevanda.

Turistička zajednica grada Opatija pobrinula se da glumica upozna Opatiju, uživa šetnjom šetnicom Lungomare i opatijskim parkovima. 

- Zahvaljujući ovakvim projektima povećava se prepoznatljivost Hrvatske kao luksuzne destinacije za odmor. Kada znamo da je Opatija od svojih početaka luksuzna destinacija veliko nam je zadovoljstvo ugostiti američku glumicu koja će tisućama svojih fanova na društvenim mrežama približiti Opatiju i Hrvatsku kao i bogatu ponudu našeg grada – dodala je Željka Stašić, marketing menadžerica opatijske turističke zajednice.

Eva LaRue u Opatiji boravi tri dana tijekom kojih će uživati u bogatoj ponudi grada, wellnessu i masažama, kao i odmoru na prekrasnim plažama Lido Bevanda Beach i Angiolina te zabavi u klupu Angiolina ReSeaDance.