Javni poziv TZG Opatija

Javni poziv iz projekta Riviera4Seasons2 u programu Interreg V-A Slovenija-Hrvatska

Javni poziv TZG Opatija

Dokumenti za preuzimanje

Dokument Dokument

Turistička zajednica grada Opatija dana 10. prosinca 2018. godine objavljuje

JAVNI POZIV

za uključenje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta, trgovačkih društava, ustanova, udruga, hotelskih kuća, ugostiteljskih objekt, turističkih agencija, umjetničkih galerija, turističkih vodiča i ostale dionike u turizmu s područja Opatijske rivijere u turističke prekogranične itinerare

 

„Feel&Taste“ je proizvod međuregionalnog, prekograničnog projekta Riviera4Seasons2 kojega TZGO provodi u suradnji s vodećim partnerom Općinom Piran i partnerima Turističkom zajednicom Portorož, Grad Opatija, Fakultetom turističkih studija - Turistica (Portorož) i Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (Opatija).

Tema projekta je aktivna zaštita kulturne i prirodne baštine kroz održivi razvoj turizma u okolici i zaleđu Opatije i Pirana, a s ciljem proširenja kulturno-turističke ponude u novonastale itinerare. Projekt uključuje inovativne pristupe za povećanu integraciju i zajednički nastup destinacije na međunarodnim tržištima (zajednički portal, itinerari, događaji i promocija).

Zainteresirani ponuditelji trebaju popuniti i ovjeriti tekst Sporazuma o dodjeli oznake kvalitete „Feel&Taste“ i dostaviti ga osobno ili poštom na adresu Turističke zajednice grada Opatija, V. Nazora 3, 51410 Opatija najkasnije do 14. prosinca 2018. godine.